FAQ items aan het laden...

Online diensten

Het aanvragen van een e-consult en het maken van een online afspraak is alleen mogelijk voor patiënten die bij ons ingeschreven staan. Klik op onderstaande knop om verbinding te maken met MijnGezondheid.net:

Naar Mijngezondheid.net

E-consult

Niet alle gezondheidsvragen zijn geschikt voor een internetconsult. Bel bij spoedeisende vragen of bij twijfel de praktijk. Voor vragen over nieuwe lichamelijke klachten of emotionele problemen is het prettiger en beter om elkaar te zien. U kunt per mail wel een vraag stellen over medische onderwerpen, informatie geven over het verloop van behandelingen, uitslagen opvragen, vragen over uw medicatie stellen of vragen stellen naar aanleiding van een eerder contact. Het is echter geen vervanging van een spreekuurconsult. Wij doen ons best om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Indien u na twee werkdagen nog geen antwoord heeft gekregen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Online spreekuur afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor alle klachten die niet spoedeisend zijn. Afspraken voor chirurgische ingrepen kunnen niet via deze agenda gepland worden. Heeft u meerdere klachten dan hebben wij vaak aan 1 consult niet voldoende. Weet u niet zeker of uw vraag geschikt is om online een afspraak voor te maken, neemt u dan contact op met onze assistente.

Indien u nog niet bent ingeschreven voor MijnGezondheid.net dan kunt u zich met behulp van deze link aanmelden.