FAQ items aan het laden...

Online diensten

Het aanvragen van een e-consult en het maken van een online afspraak is alleen mogelijk voor patiënten die bij ons ingeschreven staan. Klik op onderstaande knop om verbinding te maken met MijnGezondheid.net:

E-consult

Niet alle gezondheidsvragen zijn geschikt voor een internetconsult. Bel bij spoedeisende vragen of bij twijfel de praktijk. Voor vragen over nieuwe lichamelijke klachten of emotionele problemen is het prettiger en beter om elkaar te zien. U kunt per mail wel een vraag stellen over medische onderwerpen, informatie geven over het verloop van behandelingen, uitslagen opvragen, vragen over uw medicatie stellen of vragen stellen naar aanleiding van een eerder contact. Het is echter geen vervanging van een spreekuurconsult. Wij doen ons best om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Indien u na twee werkdagen nog geen antwoord heeft gekregen, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Online spreekuur afspraak maken

U kunt een afspraak maken voor alle klachten die niet spoedeisend zijn. Afspraken voor chirurgische ingrepen kunnen niet via deze agenda gepland worden. Heeft u meerdere klachten dan hebben wij vaak aan 1 consult niet voldoende. Weet u niet zeker of uw vraag geschikt is om online een afspraak voor te maken, neemt u dan contact op met onze assistente.

Indien u nog niet bent ingeschreven voor MijnGezondheid.net dan kunt u zich met behulp van deze link aanmelden.

Over OZO verbindzorg

Zorg is belangrijk. Wij vinden dat ieder mens de best mogelijke zorg verdient. Helaas gaat zorg niet alleen gepaard met veel liefde, aandacht en toewijding, maar ook met frustratie en miscommunicatie. OZOverbindzorg laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens.

Wat is OZOverbindzorg?

Om eenvoudiger samen te werken aan jouw zorg hebben wij een online systeem ontwikkeld. Via dit communicatieplatform worden de

verschillende partijen met elkaar verbonden en houden ze elkaar op de hoogte. Iedereen weet wat de status is rondom jouw zorg en weet wat de volgende stap zou moeten zijn. Bij OZOverbindzorg staan jij en jouw zorgproces centraal. Door de korte lijntjes werken betrokkenen gerichter aan de beste zorg voor jou. Lees verder op: ozoverbindzorg.nl

Thuisarts

Bent u al bekend met thuisarts? Thuisarts is een site met betrouwbare informatie over ziekte en gezondheid gemaakt door artsen.                              

www.thuisarts.nl

Moet ik naar de dokter?

Moet ik naar de dokter is een handige app en website. Om eenvoudig te kunnen zien of je naar de dokter moet. Klik op onderstaande link om rechtstreeks naar de website te gaan:

https://www.moetiknaardedokter.nl/