Praktijkinformatie

Aanwezigheid huisartsen:
Mw. I.L. Benschop: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag

Mw. L. Mulder: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Mw. N. de Visser: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

De patiƫnten worden op naam van de praktijk ingeschreven. U kunt bij het maken van een afspraak uw voorkeur voor een huisarts uitspreken.

Praktijkassistentes
Het assistententeam bestaat uit: Anneke Klijnstra, Melinda Lammers, Dominique Schurink en Marlies Bastiaanssen. U kunt dagelijks bij de assistentes een afspraak maken voor:

– Bloeddruk meten

– Bloedsuiker meten

– Oren uitspuiten

– Wratten behandeling

– Uitstrijkjes

– Wondbehandeling

– Urine-onderzoek

– Hechtingen verwijderen

– Injecties/vaccinaties

De assistentes zijn het eerste aanspreekpunt in de praktijk en kunnen advies geven over eenvoudige en veelvoorkomende problemen. Zij zorgen voor een zo goed mogelijk contact tussen u en uw huisarts en hebben daarvoor soms aanvullende gegevens nodig. Ook voor assistentes geldt het beroepsgeheim.

Praktijkverpleegkundige
Felice Winters is praktijkverpleegkundige. De huisarts kan u doorverwijzen naar de praktijkverpleegkundige voor begeleiding bij:

– Diabetes Mellitus

– Ouderenzorg

– Hypertensie

– Astma

– COPD

– Stoppen met roken

Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)
Yolanda Mors is sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV) en biedt hulp bij depressieve klachten, stress & overspannenheid, slaapproblemen, verwerkingsproblemen of bijvoorbeeld bij problemen binnen uw gezin. U kunt een afspraak maken na een doorverwijzing van de huisarts.

Praktijkondersteuner GGZ-jeugd
Cisca Mulder is NVO Orthopedagoog-Generalist. U kunt bij haar terecht als u problemen ervaart in de ontwikkeling en opvoeding van uw kind. Zij geeft advies, begeleiding en behandeling en richt zich op ouders, gezin en omgeving. Ook tieners en jong volwassenen kunnen bij haar terecht. U kunt een afspraak maken na een doorverwijzing van de huisarts.