FAQ items aan het laden...

Praktijktijden

Algemeen

De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Afspraak maken

De huisartsen werken uitsluitend op afspraak. U kunt dagelijks van 08.00-17.00 uur bellen voor een afspraak. In verband met de planning kan de assistente vragen naar de reden van uw komst. Voor huisbezoeken, telefonische consulten en afspraken voor dezelfde dag vragen wij u te bellen voor 10.00 uur.

Afspraak afzeggen

Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt en toch verhinderd bent. In dat geval vragen wij u dit minimaal één dag van te voren aan de assistente door te geven.

Consult

Voor een consult reserveren wij 10 minuten. Wanneer u behoefte heeft aan een langer consult (bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen of klachten heeft) vragen wij u dit bij het maken van de afspraak aan te geven bij de assistente.

Huisbezoek

Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, vragen wij u (indien mogelijk) naar de praktijk te komen. Wenst u een huisbezoek na een ziekenhuisopname? Neem dan contact op met de assistente.

Telefonisch spreekuur

De huisartsen hebben een terugbelspreekuur. Dit is bedoeld voor korte vragen of het bespreken van uitslagen van bloedonderzoek of röntgenfoto’s. Als wilt worden teruggebeld door de huisarts, kunt u dit aangeven bij de assistente. De huisarts neemt dan tussen 13.00 en 14.00 contact met u op.

Bloedafname

Vanwege de corona maatregelen en de toename in aanloop voor de bloedafname is ervoor gekozen om de locatie voor bloedafname te verplaatsen naar de PKN kerk in Marknesse,  Sluis 1, 8316 AM.

Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 8.00 en 8.45 uur kunt u hier terecht voor bloedafname. Er is dan een laborante van het Antonius ziekenhuis aanwezig. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Wat te doen bij spoed

Voor spoedgevallen of eerste hulp bij ongelukken kunt u bij de praktijk altijd terecht. Als u van tevoren belt op 0527 – 20 30 00 kan er rekening worden gehouden met uw komst. In een acuut levensbedreigende situatie belt u direct 112. Via het landelijke noodnummer worden vervolgens alle benodigde hulpdiensten ingeschakeld.

Avond/nacht/weekend dienst

De huisartsenpost in Emmeloord verleent spoedeisende huisartsenzorg in avond/nacht/weekend en op feestdagen. Alleen na telefonische afspraak wordt hulp verleend voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend. Huisartsenpost Emmeloord Urkerweg 4, 8303 BX Emmeloord. Bel: 0900-333 6 333.

E-consult

Voor korte medische vragen kunt u gebruik maken van het e-consult. Klik hier voor toegang tot MijnGezondheid.net.