Praktijktijden

Algemeen
De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 tot 17.00 uur.

Afspraak maken
De huisartsen werken uitsluitend op afspraak. U kunt dagelijks van 08.00-17.00 uur bellen voor een afspraak. In verband met de planning kan de assistente vragen naar de reden van uw komst. Voor huisbezoeken, telefonische consulten en afspraken voor dezelfde dag vragen wij u te bellen voor 10.00 uur.

Afspraak afzeggen
Het kan natuurlijk voorkomen dat u een afspraak heeft gemaakt en toch verhinderd bent. In dat geval vragen wij u dit minimaal één dag van te voren aan de assistente door te geven.

Consult
Voor een consult reserveren wij 10 minuten. Wanneer u behoefte heeft aan een langer consult (bijvoorbeeld omdat u meerdere vragen of klachten heeft) vragen wij u dit bij het maken van de afspraak aan te geven bij de assistente.

Huisbezoek
Omdat er in de praktijk betere onderzoek- en behandelmogelijkheden zijn, vragen wij u (indien mogelijk) naar de praktijk te komen. Wenst u een huisbezoek na een ziekenhuisopname? Neem dan contact op met de assistente.

Telefonisch spreekuur
De huisartsen hebben een terugbelspreekuur. Dit is bedoeld voor korte vragen of het bespreken van uitslagen van bloedonderzoek of röntgenfoto’s. Als wilt worden teruggebeld door de huisarts, kunt u dit aangeven bij de assistente. De huisarts neemt dan tussen 13.00 en 14.00 contact met u op.

Bloedafname
Elke woensdag- en vrijdagochtend tussen 8.00 en 8.45 uur kunt u terecht voor bloedafname. Er is dan een laborante van het Antonius ziekenhuis aanwezig in de huisartsenpraktijk. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Wat te doen bij spoed
Voor spoedgevallen of eerste hulp bij ongelukken kunt u bij de praktijk altijd terecht. Als u van tevoren belt op (0527) 203000 kan er rekening worden gehouden met uw komst. In een acuut levensbedreigende situatie belt u direct 112. Via het landelijke noodnummer worden vervolgens alle benodigde hulpdiensten ingeschakeld.

Avond/nacht/weekend dienst
De huisartsenpost in Emmeloord verleent spoedeisende huisartsenzorg in avond/nacht/weekend en op feestdagen. Alleen na telefonische afspraak wordt hulp verleend voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende dag of na het weekend.

Huisartsenpost Emmeloord Urkerweg 4, 8303 BX Emmeloord

Bel: 0900-3336333;

E-consult
Voor toegang tot MijnGezondheid.net klikt u in het menu aan de rechterkant op “Online diensten”.