« terug naar vorige pagina

Nieuws

02-2024

Vanaf februari t/m november kun je mij hier in de praktijk tegenkomen. Ik zit in het eerste jaar van de huisartsenopleiding. Na de basisopleiding Geneeskunde heb ik op diverse plekken gewerkt: op de Spoedeisende Hulp in Heerenveen, de afdeling Geriatrie in Leeuwarden en in de gehandicaptenzorg. Daar heb ik veel ervaring opgedaan, die ik meeneem in mijn huidige werk hier. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om op pad te gaan met mijn man en zoontje, vrienden en familie te bezoeken en iets lekkers te bakken. Wellicht kom ik u of jou binnenkort tegen!

 

 

 


 

29-02-2024   Doet u mee ?

Als huisarts zijn wij er voor u bij klachten, maar we willen u ook helpen bij het voorkomen van ziektes en het behouden van een goede gezondheid. Al heeft u lang niet alles zelf in de hand, er is veel dat u zelf kunt doen. Met inzicht en het nemen van kleine stappen richting een gezondere leefstijl kunt u ziektes voorkomen. En weet u dat dit helemaal niet zo moeilijk is of veel tijd hoeft te kosten?

Om u hierbij te ondersteunen, zij wij als huisartsen betrokken bij de pilot van het kennisinstituut & niped. Hierdoor bieden we u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck , waarmee u inzicht krijgt in uw gezondheid. Het mooie hiervan is dat u dit vanuit uw eigen huis kunt doen. U ontvangt via uw mail een uitnodiging om deel te nemen aan deze gezondheidscheck.

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Marknesse e.o.


21-11-2024   Vertrek uit huisartsenpraktijk Marknesse, tijd voor een nieuwe uitdaging

 

Bijna 12 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de polder. Na 12 jaar dokteren hier, is het voor mij tijd weer verder te gaan.Ik heb in deze periode met veel plezier het huisartsenvak mogen uitoefenen. Eerst als waarnemer aan de Markezijde, maar al snel verder als praktijkhouder en mee verhuisd naar ons mooie nieuwbouwpand aan de Emmeloordseweg.

Met veel plezier heb ik samengewerkt met een fijn team van collega’s (huisartsen, assistenten en poh’s). Ook heb ik altijd een prettige samenwerking ervaren met vele externe partijen (apotheek, fysio, thuiszorg, MTH etc). Ten slotte heb ik ook met veel patiënten een fijn contact gehad. Daar wil ik dan ook iedereen hartelijk voor bedanken.

Per 1 januari 2024 beëindig ik mijn werkzaamheden als praktijkhouder in Marknesse. Ik ga verder als waarnemend huisarts in de regio, dus wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groeten,
Ineke Benschop