Nieuws2019-12-19T11:42:34+01:00
FAQ items aan het laden...
1207, 2022

Vacature POH-GGZ Marknesse e.o. (16 uur)

Huisartsenpraktijk Marknesse e.o. is op zoek naar een POH_GGZ per 1 september 2022 voor 16 uur per week.

Het betreft een generalistische GGZ functie op hbo werk- en denkniveau, binnen de huisartsenvoorziening. De functie is gericht op de ondersteuning, begeleiding, kortdurende behandeling en zo nodig verwijzing van patiënten met psychische, psychosomatische en psychosociale problematiek. Het is een zelfstandige verantwoordelijke en boeiende functie in een praktijk die volop in ontwikkeling is

Wij bieden jou;

 • Een dienstverband van 16 uur per week in een modern gezondheidscentrum.

 • Werken in een leuk, jong en gedreven team waarin samenwerking en kwaliteit belangrijk zijn.

 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

 • Jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 • Salaris is conform de CAO huisartsenzorg.

Wij verwachten van jou:

 • Een afgeronde opleiding tot POH-GGZ is een pre

 • Klantvriendelijk en flexibele instelling

 • Doortastend en praktisch ingesteld

 • Empathisch en geduldig

 • Communicatief vaardig en goed kunnen samenwerken

 • Ervaring met Medicom en eHealth is een pre

Voor meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kan je telefonisch contact opnemen met mevr. F. Winters, manager via Tel. 0527-203000 of via onze website.

Wij zien uit naar je reactie

3105, 2022

Afwezigheid huisarts mw. I.L. Benschop.

Wegens langdurige afwezigheid door ziekte van huisarts mevr.  I.L. Benschop is er momenteel een mindere bezetting van de vaste huisartsen. Om dit op te vangen maken wij zoveel mogelijk gebruik van waarnemende huisartsen. Helaas is volledige vervanging niet mogelijk i.v.m. het huisartsentekort. Het kan dus zijn dat u minder snel bij uw huisarts terecht kunt. Ook kan het zijn dat u langer moet wachten aan de telefoon om een assistente te spreken.

Wij vragen u om begrip en wensen huisarts mevr. I.L. Benschop alle beterschap.

Met vriendelijke groet,

Team huisartsenpraktijk Marknesse e.o.

1803, 2022

Nieuwe huisarts in opleiding

Hallo! Ik ben de nieuwe huisarts in opleiding die vanaf maart 2022 het team komt versterken gedurende 1 jaar. Hiervoor heb ik als arts in het ziekenhuis gewerkt op de afdeling chirurgie, in een huisartspraktijk in Amsterdam en in de GGZ bij de crisisdienst. In mijn vrije tijd omring ik mij graag met vrienden, geniet ik van lekker eten en drinken en ben ik graag buiten in de natuur te vinden. Ik zie jullie graag in mijn spreekkamer om te kijken hoe we samen een passende oplossingen kunnen vinden voor waar jullie mee naar de huisarts komen.

702, 2022

Positieve gezondheid

Positieve gezondheid, wat is dat eigenlijk?

Stel u bent al enige tijd ziek, heeft al lange tijd pijn, of u heeft onverklaarde klachten. De neiging kan bestaan om te blijven zoeken naar een oorzaak. Terwijl we medisch gezien weten dat bij langdurige klachten de oorzaak lang niet altijd gevonden wordt. Bij het niet vinden van de oorzaak van uw klachten kun u zich machteloos gaan voelen. Een belangrijke vraag is dus eigenlijk:

Hoe krijgt u grip op uw klachten?

Positieve gezondheidDe mate waarin patiënten hun klachten ervaren hangt niet alleen maar af van de onderliggende ziekte. Het heeft vaak met veel meer dingen te maken. Wordt u voldoende gesteund door uw omgeving? Misschien heeft u meer uitleg nodig van uw arts. Misschien is uw lichamelijke conditie te verbeteren met sport of fysiotherapie. Misschien heeft u weinig sociale contacten, voelt u zich eenzaam en kunt u hulp gebruiken van onze praktijkondersteuner welzijn. Misschien wordt u somber van uw klachten en kunt  u begeleiding gebruiken van onze praktijkondersteuners geestelijke gezondheidszorg.

Hoe beter u zich voelt, hoe minder klachten u voelt. Deze zienswijze is eigenlijk volstrekt logisch en zowel patiënten als artsen begrijpen heel goed dat gezondheid veel meer is dan alleen afwezigheid van ziekte. Het gaat ook over lekker in je vel zitten, sociale contacten hebben, van betekenis kunnen zijn, je dagelijkse bezigheden kunnen doen en zelf de controle hebben over je leven.

Dat is Positieve Gezondheid!

Huisartsenpraktijk Marknesse ondersteunt deze visie. Mocht u eens willen nadenken over uw eigen gezondheid, kijk dan eens op https://www.mijnpositievegezondheid.nl en vul uw eigen vragenlijst in. Vindt u dit te ingewikkeld of wilt u er wel iets aan doen, maar weet u niet goed hoe, dan kan Welzijn op Recept een uitkomst zijn. Uw huisarts of praktijkondersteuner kan u daarvoor verwijzen naar onze praktijkondersteuner welzijn. In een adviesgesprek kijkt u samen naar wat u in uw dagelijks leven kunt doen om te zorgen dat u zich beter voelt.

Vul hier uw vragenlijst in
1412, 2021

Boostervaccinatie

De booster corona vaccinatie verloopt via de GGD. NIET via de huisartsenpraktijk. Heeft u vragen over de boostervaccinatie neemt u dan contact op met de GGD tel: 0800-7070.

812, 2021

Vacature Doktersassistent(e) 16 uur per week

Vacature Doktersassistent(e) 16 uur per week

Huisartsenpraktijk Marknesse e.o. is een modern gezondheidscentrum in de Noordoostpolder. Wij bieden huisartsenzorg aan de inwoners van Marknesse, Luttelgeest en Kraggenburg.
Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 5 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners (2 poh-S, 1 poh-GGZ, 1 poh-GGZjeugd), 1 praktijkmanager, 1 verpleegkundig specialist i.o. en 1 stagiaire doktersassistente.

Wij zijn op zoek naar een collega die;

 • In het bezit is van een doktersassistente diploma en zich voor langere tijd aan ons gezondheidscentrum wil binden
 • Klantgericht, vriendelijk, verbindend en flexibel is.
 • Naast de 16 uur ook mogelijkheden heeft om flexibel ingezet te worden bij afwezigheid van collega-assistente.
 • Zelfstandig kan werken in teamverband en spreekuren zelfstandig en soepel kan laten verlopen.
 • Eventueel ervaring met Medicom heeft.
 • Bij voorkeur de woensdag en donderdag inzetbaar is.

Wat hebben wij te bieden;

 • Een enthousiast, leuk, dynamisch, gezellig en professioneel team waarin we samenwerking in een prettige informele sfeer belangrijk vinden.
 • Een verantwoordelijke baan met afwisselende werkzaamheden; balie- en telefoonwerkzaamheden, administratieve taken en assistente spreekuur.
 • Een innovatieve praktijk met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.
 • Salariëring volgens CAO.

Lijkt het je leuk met ons team te komen werken en wil je reageren op onze vacature mail dan voor maandag 17 januari  naar assistente@huisartsenmarknesse.nl t.n.v. F. Winters (praktijkmanager) je sollicitatie brief en CV.

Wil je graag nog wat meer informatie bel dan naar 0527-203000

Ga naar de bovenkant