Nieuws2019-12-19T11:42:34+01:00
FAQ items aan het laden...
1412, 2021

Boostervaccinatie

De booster corona vaccinatie verloopt via de GGD. NIET via de huisartsenpraktijk. Heeft u vragen over de boostervaccinatie neemt u dan contact op met de GGD tel: 0800-7070.

812, 2021

Vacature Doktersassistent(e) 16 uur per week

Vacature Doktersassistent(e) 16 uur per week

Huisartsenpraktijk Marknesse e.o. is een modern gezondheidscentrum in de Noordoostpolder. Wij bieden huisartsenzorg aan de inwoners van Marknesse, Luttelgeest en Kraggenburg.
Ons team bestaat uit 3 huisartsen, 1 waarnemend huisarts, 5 doktersassistentes, 4 praktijkondersteuners (2 poh-S, 1 poh-GGZ, 1 poh-GGZjeugd), 1 praktijkmanager, 1 verpleegkundig specialist i.o. en 1 stagiaire doktersassistente.

Wij zijn op zoek naar een collega die;

 • In het bezit is van een doktersassistente diploma en zich voor langere tijd aan ons gezondheidscentrum wil binden
 • Klantgericht, vriendelijk, verbindend en flexibel is.
 • Naast de 16 uur ook mogelijkheden heeft om flexibel ingezet te worden bij afwezigheid van collega-assistente.
 • Zelfstandig kan werken in teamverband en spreekuren zelfstandig en soepel kan laten verlopen.
 • Eventueel ervaring met Medicom heeft.
 • Bij voorkeur de woensdag en donderdag inzetbaar is.

Wat hebben wij te bieden;

 • Een enthousiast, leuk, dynamisch, gezellig en professioneel team waarin we samenwerking in een prettige informele sfeer belangrijk vinden.
 • Een verantwoordelijke baan met afwisselende werkzaamheden; balie- en telefoonwerkzaamheden, administratieve taken en assistente spreekuur.
 • Een innovatieve praktijk met doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
 • Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.
 • Salariëring volgens CAO.

Lijkt het je leuk met ons team te komen werken en wil je reageren op onze vacature mail dan voor maandag 17 januari  naar assistente@huisartsenmarknesse.nl t.n.v. F. Winters (praktijkmanager) je sollicitatie brief en CV.

Wil je graag nog wat meer informatie bel dan naar 0527-203000

1611, 2021

Griepprikken

Het maximaal aantal griepprikken dat wij als praktijk konden bestellen, is niet voldoende gebleken.

Heeft u de griepprik nog niet ontvangen, behoort u tot de risicogroep en heeft u nog geen bericht van ons gehad? Neemt u dan contact met ons op.

Dit geldt ook voor de mensen die graag op eigen verzoek een griepprik willen.

 

T: 0527-203000

710, 2021

Terugbel planner

Binnenkort heeft u de mogelijkheid om via het keuze menu van de telefoon te kiezen voor de optie “teruggebeld worden”. Dit terug bellen is een optie als u graag een assistente wilt spreken omdat u een vraag heeft, uitslagen wilt weten of u wilt graag een afspraak maken, maar die niet dringend is.

U kunt door de terugbelplanner zelf bepalen hoe laat u terug gebeld wilt worden. U zult de assistente op het uitgekozen tijdstip aan de telefoon krijgen om u verder te helpen.
710, 2021

Vrouwenspreekuur

Sinds kort is er binnen onze praktijk een speciaal vrouwenspreekuur. Dit spreekuur wordt gehouden door onze SOH (spreekuurondersteuner huisarts) Anneke Klijnstra.

U kunt op het vrouwenspreekuur o.a. terecht voor vragen/klachten over:

 • Anticonceptie
 • Ongewild urineverlies
 • Menstruatieklachten
 • Vaginale klachten (jeuk/afscheiding)
 • Soa’s (seksueel overdraagbare aandoeningen)

De SOH-er werkt onder supervisie van de huisarts. Indien nodig verwijst zij u naar de huisarts voor lichamelijk onderzoek of naar de bekkenbodemfysiotherapeut. Anneke werkt hiervoor samen met Susan van Putten. Het vrouwenspreekuur is wekelijks op vrijdagochtend. Anneke heeft specifiek gericht op deze onderwerpen een opleiding gevolgd.

Heeft u vragen over het vrouwenspreekuur of wilt u hiervoor een afspraak maken, kunt u bellen naar de praktijk: T: 0527-203000

709, 2021

Verpleegkundig specialist in opleiding

Even voorstellen: Ik ben Alfred van der Velde en vanaf september 2021 verpleegkundig specialist in opleiding. Na 17 jaar ervaring als ambulanceverpleegkundige, mag ik ervaring opdoen in deze praktijk.

Ik woon in Hilversum, ben getrouwd en heb twee studerende kinderen. Een goede film kan ik erg waarderen en ik probeer de sport crossfit bij te houden. Spierpijn raak ik dan lekker kwijt tijdens een ontspannen motorrit.

U zou me kunnen aantreffen op maandag, dinsdag of vrijdag.

Ga naar de bovenkant