Nieuws2019-12-19T11:42:34+01:00
FAQ items aan het laden...
2111, 2023

Vertrek uit huisartsenpraktijk Marknesse, tijd voor een nieuwe uitdaging

Bijna 12 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met de polder. Na 12 jaar dokteren hier, is het voor mij tijd weer verder te gaan.
Ik heb in deze periode met veel plezier het huisartsenvak mogen uitoefenen. Eerst als waarnemer aan de Markezijde, maar al snel verder als praktijkhouder en mee verhuisd naar ons mooie nieuwbouwpand aan de Emmeloordseweg.
Met veel plezier heb ik samengewerkt met een fijn team van collega’s (huisartsen, assistenten en poh’s). Ook heb ik altijd een prettige samenwerking ervaren met vele externe partijen (apotheek, fysio, thuiszorg, MTH etc). Ten slotte heb ik ook met veel patiënten een fijn contact gehad. Daar wil ik dan ook iedereen hartelijk voor bedanken.
Per 1 januari 2024 beëindig ik mijn werkzaamheden als praktijkhouder in Marknesse. Ik ga verder als waarnemend huisarts in de regio, dus wellicht tot ziens!

Met vriendelijke groeten,
Ineke Benschop

2410, 2023

Doet u mee ?

Als huisarts zijn wij er voor u bij klachten, maar we willen u ook helpen bij het voorkomen van ziektes en het behouden van een goede gezondheid. Al heeft u lang niet alles zelf in de hand, er is veel dat u zelf kunt doen. Met inzicht en het nemen van kleine stappen richting een gezondere leefstijl kunt u ziektes voorkomen. En weet u dat dit helemaal niet zo moeilijk is of veel tijd hoeft te kosten?

 

Om u hierbij te ondersteunen, zij wij als huisartsen betrokken bij de pilot van het kennisinstituut &niped. Hierdoor bieden we u de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de Persoonlijke Gezondheidscheck , waarmee u inzicht krijgt in uw gezondheid. Het mooie hiervan is dat u dit vanuit uw eigen huis kunt doen. U ontvangt via uw mail een uitnodiging om deel te nemen aan deze gezondheidscheck.

Met vriendelijke groet,

Team Huisartsenpraktijk Marknesse e.o.

509, 2023

Griep- pneumokokken vaccinaties

Griep en pneumokokken vaccinaties 2023

Griepvaccinatie:

U komt in aanmerking voor de griepvaccinatie indien u een medische indicatie heeft of als u 60 jaar of ouder bent.

Pneumokokkenvaccinatie:

Bent u geboren in de periode 01-01-1957 t/m 31-12-1960 dan komt u in aanmerking voor de pneumokkenvaccinatie. U ontvang naast de griepvaccinatie uitnodiging een pneumokokkenvaccinatie uitnodiging.

Heeft u eerder een uitnodiging ontvangen voor de pneumokokken vaccinatie maar niet genomen, dan komt u in aanmerking om deze alsnog te krijgen. Neemt u dan contact op met de assistente van de huisartsenpraktijk.

 

Dit jaar prikken we op de volgende data:

Huisartsenpraktijk Marknesse in Marknesse, Emmeloordseweg 2a

  • Woensdag 01 november 30 – 16.00 uur
  • Donderdag 02 november 30 – 16.00 uur en17.00– 19.00 uur

‘Het Klokhuis’ in Kraggenburg, Noordermeent 4

  • Woensdag 01 november 00 – 13.00 uur

‘De Bosfluiter’ in Luttelgeest, Amazonestraat 46

  • Donderdag 02 november 30 – 11.30 uur
203, 2023

Nieuwe HAIO Norbert Majenburg

Hoi! Vanaf maart 2023 kom ik een jaar bij de huisartspraktijk werken als huisarts in opleiding. Ik heb voordat ik begon aan de opleiding bij de spoedeisende hulp in Sneek gewerkt, bij de hart-longchirurgie in het UMCU en bij een verzorgingstehuis. Gedurende de opleiding tot huisarts heb ik naast huisartsenzorg, ervaring opgedaan in de dermatologie en psychiatrie. In mijn vrije tijd ga ik o.a. graag reizen, lekker eten, hardlopen, boulderen en vrienden bezoeken. Ik kijk ernaar uit om, samen, aan de slag te gaan met jullie welzijn.

1201, 2023

Positieve gezondheid

De eerste avond over positieve gezondheid is een feit. Zie onderstaande folder voor meer informatie en om hoe je, je kan aanmelden.

1011, 2022

Nieuwe POH GGZ

‘Om hulp vragen betekent niet dat je opgeeft. Het betekent dat je weigert op te geven.’
Charlie Mackesy
Hallo! Mijn naam is Maaike Schothorst-Emmaneel en vanaf eind oktober werk ik in de praktijk als Praktijkondersteuner huisartsen GGZ. Bij mij kan je terecht voor allerlei mentale klachten, zoals burn-out, rouw en verlies en stress.
Ik woon in Meppel met mijn man, kat en kippen. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, schaken, badminton, wandelen, tuinieren en schilderen.
Ik kijk graag samen met jou naar wat je nodig hebt om er weer bovenop te komen.
Ga naar de bovenkant